Over Ons Hoe het begon

Onze boerderij werd in 1956 gestart op de huidige locatie door de ouders van Luc. In 1997 nam Luc de boerderij over. In 1999 trouwden wij, Luc en Wendy, en bouwden we de boerderij verder uit met Belgisch wit-blauw runderen.

Dit runderras is zachtaardig van karakter en een plezier om mee te werken.

Het vlees van deze dikbil koeien, die van april tot oktober op weides langs de schelde vertoeven, is heel mals, mager, vol van smaak en vitaminerijk.

De stieren worden geleverd met het label belbeef aan bvb carrefour, wat inhoud dat er regelmatig controles zijn op dierenwelzijn, voedselveiligheid, medicatiegebruik, ...

Sinds 2015 verkopen wij dit lekkere rundsvlees in onze hoevewinkel zodat u ook kan genieten van een lekker stukje vlees aan een democratische prijs. Het vlees wordt versneden en verpakt in onze eigen snijzaal op de boerderij om ook de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Proef dit vlees en overtuig uzelf van de superieure kwaliteit en smaak van het Belgisch Wit-blauw rundsvlees!