Recepten

Worstjes in tomatensaus

1kg braadworst van goeie kwaliteit

Fles tomatenpulp of blik gepelde tomaten

Ajuin, teentje look

bloem

Tuinkruiden : thijm, rozemarijn, laurier

½ blokje kruidenbouillon

Worstjes goed aanbakken en tomaten + bouillonblokje bijdoen

Ajuin in ringen snijden en samen met de look toevoegen

Bestrooien met bloem

Tuinkruiden bijvoegen

Alles gedurende 1,5 tot 2hr zacht laten sudderen tot de worstjes botermals zijn.

Worstjes in biersaus

1 Kg braadworst van goeie kwaliteit (= de Vaering )

1 flesje donker bruin bier

Ajuin

Bloem

Tuinkruiden : thijm, rozemarijn, laurier


Worstjes goed aanbakken en blussen met het bruin bier

Ajuin in ringen snijden en toevoegen

Bestrooien met bloem

Tuinkruiden bijvoegen

Optioneel wat mosterd toevoegen

Alles gedurende 1,5 tot 2hr zacht laten sudderen tot de worstjes botermals zijn.