1kg braadworst van goeie kwaliteit
Fles tomatenpulp of blik gepelde tomaten
Ajuin, teentje look
bloem
Tuinkruiden : thijm, rozemarijn, laurier
½ blokje kruidenbouillon
Worstjes goed aanbakken en tomaten + bouillonblokje bijdoen
Ajuin in ringen snijden en samen met de look toevoegen
Bestrooien met bloem
Tuinkruiden bijvoegen
Alles gedurende 1,5 tot 2hr zacht laten sudderen tot de worstjes botermals zijn.
1 Kg braadworst van goeie kwaliteit (= de Vaering )
1 flesje donker bruin bier
Ajuin
Bloem
Tuinkruiden : thijm, rozemarijn, laurier
Worstjes goed aanbakken en blussen met het bruin bier
Ajuin in ringen snijden en toevoegen
Bestrooien met bloem
Tuinkruiden bijvoegen
Optioneel wat mosterd toevoegen
Alles gedurende 1,5 tot 2hr zacht laten sudderen tot de worstjes botermals zijn.